Een visgraat vloer specialist nodig in regio Apeldoorn, Deventer en Zutphen?

Van Mourik Vloeren in Twello is dé specialist in visgraten vloeren. In de regio Apeldoorn, Deventer en Zutphen leggen we deze eiken vloeren en desgewenst natuurlijk ook buiten de Stedendriehoek regio. Dit specifieke legpatroon van houten vloeren heeft zijn naam te danken aan het feit dat het lijkt op een skelet van een vis. De visgraat vloer is helemaal terug van weggeweest en is toepasbaar in elk interieur. Dit type vloer geeft elke plek direct het gewenste karakter.

Deze houten vloeren, vloeren met karakter, worden door ons zorgvuldig met de hand gelegd én mooi afgewerkt. Deze ambachtelijke wijze van werken zorgt ervoor dat u een perfect eindresultaat krijgt.

 

Enorme keuze aan afwerkingen en uitstraling

Door de enorme keuze aan afwerkingen, kan de vloer een traditionele, maar ook een moderne uitstraling krijgen. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige parketvloer van Frans Eiken welke in een visgraat motief is gelegd.

 

Kom sfeer proeven in onze winkel

In onze winkel in Twello bent u van harte welkom om de ambachtelijke sfeer van onze houten vloeren te proeven. Voel het hout, proef de sfeer, ontdek de kleuren en mogelijkheden! Wij kunnen u combinaties van houten vloeren met meubilair in diverse kleuren tonen. Dit kunnen wij u ‘live’ in de winkel tonen maar ook door gebruik te maken van gespecialiseerde software. Zo kunt u op een snelle wijze een goede indruk krijgen van de diverse mogelijkheden.

 

Wij leveren ook hoogwaardig laminaat, PVC vloeren en onderhoud services

Naast ambachtelijke vloeren kunt u bij Van Mourik Vloeren ook terecht voor hoogwaardig laminaat of PVC vloeren van Douwes Dekkers. Ook voor onderhoud of schade aan uw (houten) vloer bent u bij ons aan het juiste adres, bekijk hieronder meer over visgraat vloeren of bekijk via het hoofdmenu wat we nog meer voor u kunnen betekenen!

 

Tapis legvorm

Van Mourik Vloeren is gespecialiseerd in traditionele vloeren. Tapis parket is een legvorm die vooral in Nederland veel gelegd wordt. De houtsoorten worden gelijmd en van bovenaf gespijkerd op een tussenvloer. Meestal gebruiken we hiervoor een 12 mm spaanplaat vloer maar in sommige gevallen is het noodzakelijk om te kiezen voor een 8 mm mozaïekparket tussenvloer (bijvoorbeeld bij een vloerverwarming).Het oppervlak schuren we ter plaatse, waarna we de afwerking van de vloer aanbrengen, dit kan een lak, olie of hardwaxolie zijn. Elke afwerking heeft een eigen uitstraling, hierdoor is het vaak de persoonlijke voorkeur waar u voor kiest. Tapis parket is te leggen in alle mogelijke motieven en patronen, zoals een visgraat, blokpatroon, Hongaarse punt of Weense punt. Tussen de foto’s ziet u de verschillende mogelijkheden. Een tapisvloer kan zeker 6x geschuurd worden, de levensduur van zo’n vloer is dan ook een mensenleven lang.

Kijk op www.lieverdink.nl voor meer informatie.

 

Nog vragen? neem contact met ons op

Voor een visgraten vloeren in de regio Apeldoorn, Deventer en Zutphen gaat u dus het beste Van Mourik Vloeren.  Nog niet (helemaal) overtuigt of meer informatie nodig? neem dan nu contact met ons op