Systeemvloer Twello

Van Mourik Vloeren in Twello is dé specialist in ambachtelijke houten vloeren, vloeren met karakter. Denk bijvoorbeeld aan een systeemvloer, grigio parketvloer of een prachtige parketvloer van Frans Eiken in een visgraat motief gelegd. Door de enorme keuze aan afwerkingen, kan de vloer een traditionele, maar ook een moderne uitstraling krijgen.

Alle vloeren van Van Mourik Vloeren worden met de hand gelegd en afgewerkt. Deze ambachtelijke wijze van werken zorgt ervoor dat u een perfect eindresultaat krijgt.

In onze winkel in Twello bent u van harte welkom om de ambachtelijke sfeer te proeven. Voel het hout, proef de sfeer, ontdek de kleuren en mogelijkheden!

Naast ambachtelijke vloeren kunt u ook bij ons terecht voor hoogwaardig laminaat of PVC vloeren van Douwes Dekkers. Ook voor onderhoud of schade aan uw (houten) vloer bent u bij ons aan het juiste adres, bekijk hieronder meer over systeemvloeren of bekijk via het hoofdmenu wat we nog meer voor u kunnen betekenen!

 

Systeemvloer Twello

Duo planken worden ook wel lamel of systeemplanken genoemd. Deze planken zijn niet van massief hout en het voordeel is dat u daardoor minder grote naden en kieren zult krijgen door wisselingen in luchtvochtigheid. Door de stabiele watervaste multiplex onderlaag werkt de vloer nagenoeg niet.
De duo plankenvloer kan zwevend worden gelegd (ook toepasbaar in een appartement met onze speciale tussenvloer van 10dB geluidsreductie), maar het is ook mogelijk om de vloer rechtstreeks te verlijmen op een vlakke , schone cement- of anhydrietdekvloer. Tevens zijn de duoplanken zeer goed toepasbaar in combinatie met vloerverwarming, ook als u deze gebruikt als hoofdverwarming.
Wij zijn officieel dealer van Dennebos Flooring, leverancier van schitterende houten vloeren. Kijk voor meer informatie op www.dennebosflooring.com.
Daarnaast leveren wij Duo planken van HCE. Kijk op www.hce.nl voor meer informatie.