Renovatie houten vloer Deventer

Van Mourik Vloeren in Twello, vlakbij Deventer, is dé specialist in ambachtelijke houten vloeren. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor schuren, repareren en restaureren van uw (houten) vloer, maar ook voor hoogwaardig laminaat of PVC vloeren van Douwes Dekkers  bent u bij ons aan het juiste adres.

Alle vloeren van Van Mourik Vloeren worden met de hand gelegd en afgewerkt. Deze ambachtelijke wijze van werken zorgt ervoor dat u een perfect eindresultaat krijgt.

In onze winkel in Twello bent u van harte welkom om de ambachtelijke sfeer te proeven. Voel het hout, proef de sfeer, ontdek de kleuren en mogelijkheden! Lees hieronder meer over de renovatie van uw houten vloer of bekijk via het hoofdmenu wat we nog meer voor u kunnen betekenen!

Renovatie houten vloer Deventer

Door jarenlange ervaring zijn is Van Mourik vloeren specialist op het gebied van schuren, repareren, restaureren en het behandelen van parket- en plankenvloeren.

Als uw vloer er slecht aan toe is of gewoon toe is aan een onderhoudsbeurt, zorgen wij dat uw vloer weer in goede staat verkeerd. Het schuren van een parketvloer ziet er erg eenvoudig uit en je kan de vloer er mooi mee maken, maar ook vernielen. Laat het schuren van uw vloer daarom over aan de specialisten van Van Mourik Vloeren. Onze machines zijn voorzien van de meest moderne stofafzuiging. Er is bij het schuren nagenoeg geen stof meer in de woning.

Na het schuren van de vloer is er keuze uit verschillende afwerkingen. Dit kan met een laklaag, lak is eenvoudig te onderhouden en schoon te houden. Lak is te verkrijgen in glans, zijdemat en extra mat. Daarnaast is er tegenwoordig hardwaxolie, een goede opvolger voor de ouderwetse wasvloer. Een houten vloer die met hardwaxolie is afgewerkt kunt u gewoon met een goed uitgewrongen dweil licht vochtig afnemen. Hardwaxolie is er in vele kleuren te verkrijgen. Bekijk in onze showroom de verschillende kleurenwaaiers!