onderhoud restauratie renovatie bestaande houten vloer Van Mourik Vloeren

Renovatie en restaureren

Door jarenlange ervaring zijn is Van Mourik vloeren specialist op het gebied van schuren, repareren, restaureren en het behandelen van parket- en plankenvloeren.

Slechte vloer?

Als uw vloer er slecht aan toe is of gewoon toe is aan een onderhoudsbeurt, zorgen wij dat uw vloer weer in goede staat verkeerd. Het schuren van een parketvloer ziet er erg eenvoudig uit en je kan de vloer er mooi mee maken, maar ook vernielen. Laat het schuren van uw vloer daarom over aan de specialisten van Van Mourik Vloeren. Onze machines zijn voorzien van de meest moderne stofafzuiging. Er is bij het schuren nagenoeg geen stof meer in de woning.

Schuur specialisme?

Na het schuren van de vloer is er keuze uit verschillende afwerkingen. Dit kan met een laklaag, lak is eenvoudig te onderhouden en schoon te houden. Lak is te verkrijgen in glans, zijdemat en extra mat. Daarnaast is er tegenwoordig hardwaxolie, een goede opvolger voor de ouderwetse wasvloer. Een houten vloer die met hardwaxolie is afgewerkt kunt u gewoon met een goed uitgewrongen dweil licht vochtig afnemen. Hardwaxolie is er in vele kleuren te verkrijgen. Bekijk in onze showroom de verschillende kleurenwaaiers!

onderhoud restauratie renovatie bestaande houten vloer Van Mourik Vloeren