PVC vloer Douwes Dekker

PVC vloeren van Douwes Dekker

Prachtige PVC vloeren van Douwes Dekker heeft Van Mourik vloeren in haar assortiment.

Het gaat om een PVC vloer op HDF drager met een PVC toplaag en een kurk onderlaag. Dit type PVC vloer is voorzien van een uniek click systeem. In principe zijn deze pvc vloeren vergelijkbaar met laminaat alleen gemaakt van ander materiaal. PVC vloeren met een click systeem zijn zelf te installeren, kunnen over bestaande vloeren gelegd worden en zijn eventueel verhuisbaar.

De ondervloer hoeft voor dit type pvc vloer dus niet 100% vlak te zijn. Heeft u momenteel plavuizen liggen en heeft u geen zin om deze helemaal te gaan verwijderen? Dan kan dit type pvc vloer hier, al dan niet in combinatie met een ondervloer, rechtstreeks overheen gelegd worden.

Uitstraling

De PVC vloeren van Douwes Dekker zijn verkrijgbaar in een houten en plavuizen uitstraling. Om de PVC vloeren zo goed mogelijk op een echte houten vloer te laten lijken zijn er verschillende mogelijkheden qua oppervlakte structuur. Waar je bij de meeste PVC vloeren momenteel alleen nog maar de “geborstelde structuur” hebt, is bij deze PVC click vloer al veel meer keus.

Ga voor meer informatie naar de site van Douwes Dekker