Ons verhaal

Hoe Van Mourik Vloeren een bedrijf werd…

Na een opleiding van ‘een meestervakman’ in het leggen van houten vloeren begon de carrière van Michiel van Mourik in ’t Gooi. In de meest prachtige huizen mocht hij de mooiste houten vloeren leggen. Ook in wat kleinere huizen trouwens. Want een houten vloer heeft niet persé een enorm en duur huis nodig. Ook in een kleinere ruimte kan een houten vloer prachtig zijn weet Michiel van Mourik.

Geboren en getogen Twello, werd Van Mourik jaren later weer gevoelig om terug te keren vanuit het Westen. En waarom dan niet je ervaring gebruiken om je eigen onderneming te starten? Ook Debbie van Mourik had een positief gevoel bij deze plannen. Zo werd Van Mourik Vloeren geboren. Een winkel in Twello kwam al snel, om klanten in de regio Apeldoorn, Zutphen en Deventer een plek te geven waar ze kunnen voelen en ruiken aan het hout. Om de échte sfeer te proeven van een houten vloer.

Naast de traditionele houten vloeren van bijvoorbeeld Frans eiken besloot het koppel om een breder aanbod aan te bieden, bijvoorbeeld met duurzaam en kwalitatief laminaat en PVC vloeren. Bekijk hier alle producten van Van Mourik Vloeren.

Na een moeilijke periode in 2015, waarin zoontje Mike van Mourik voor zijn leven vocht na een ongeluk met vuur, heeft de familie begin 2016 de draad weer volledig opgepakt. Prachtige ambachtelijke houten vloeren pronken in Twello en omgeving.

Heeft u ook interesse in een ambachtelijke houten vloer of een ander product van Van Mourik Vloeren? U bent van harte welkom in onze winkel. Bekijk hieronder de openingstijden of maak een afspraak met ons! Wij komen ook graag bij u langs.