Lieverdink houten vloeren Twello

Van Mourik Vloeren in Twello is dé specialist in ambachtelijke houten vloeren, vloeren met karakter van parketfabriek Lieverdink. Denk bijvoorbeeld aan een duoplankvloer, grigio parketvloer of een prachtige parketvloer van Frans Eiken in een visgraat motief gelegd. Door de enorme keuze aan afwerkingen, kan de vloer een traditionele, maar ook een moderne uitstraling krijgen.

Alle vloeren van Van Mourik Vloeren worden met de hand gelegd en afgewerkt. Deze ambachtelijke wijze van werken zorgt ervoor dat u een perfect eindresultaat krijgt.

In onze winkel in Twello bent u van harte welkom om de ambachtelijke sfeer te proeven. Voel het hout, proef de sfeer, ontdek de kleuren en mogelijkheden!

Naast ambachtelijke vloeren kunt u ook bij ons terecht voor hoogwaardig laminaat of PVC vloeren van Douwes Dekkers. Ook voor onderhoud of schade aan uw (houten) vloer bent u bij ons aan het juiste adres, bekijk hieronder meer over traditionele parketvloeren van Lieverdink of bekijk via het hoofdmenu wat we nog meer voor u kunnen betekenen!

Lieverdink houten vloeren Twello

Van Mourik Vloeren is gespecialiseerd in traditionele vloeren. Tapis parket is een legvorm die vooral in Nederland veel gelegd wordt. De houtsoorten worden gelijmd en van bovenaf gespijkerd op een tussenvloer. Meestal gebruiken we hiervoor een 12 mm spaanplaat vloer maar in sommige gevallen is het noodzakelijk om te kiezen voor een 8 mm mozaïekparket tussenvloer (bijvoorbeeld bij vloerverwarming).Het oppervlak schuren we ter plaatse, waarna we de afwerking van de vloer aanbrengen, dit kan een lak, olie of hardwaxolie zijn. Elke afwerking heeft een eigen uitstraling, hierdoor is het vaak de persoonlijke voorkeur waar u voor kiest. Tapis parket is te leggen in alle mogelijke motieven en patronen, zoals een visgraat, blokpatroon, Hongaarse of Weense punt. Tussen de foto’s ziet u de verschillende mogelijkheden. Een tapisvloer kan zeker 6x geschuurd worden, de levensduur van zo’n vloer is dan ook een mensenleven lang.

Kijk op www.lieverdink.nl voor meer informatie.

Parketnavigator

Met de interactieve virtual showroom van Lieverdink is het mogelijk om te zien hoe een combinatie van houten vloeren met meuren en meubilair in diverse kleuren een ruimte kan transformeren. Kom naar onze winkel voor meer informatie of kijk op de site van Lieverdink voor deze ‘parketnavigator’.