Laminaat Deventer van Douwes Dekker

Op zoek naar laminaat in Deventer? ga dan naar Van Mourik Vloeren in Twello. Dat is dé specialist in ambachtelijke houten vloeren, maar ook voor hoogwaardig laminaat of PVC vloeren van Douwes Dekkers bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor schuren, repareren en restaureren van uw (houten) vloer.

Alle vloeren van Van Mourik Vloeren worden met de hand gelegd en afgewerkt. Deze ambachtelijke wijze van werken zorgt ervoor dat u een perfect eindresultaat krijgt.

In onze winkel in Twello bent u van harte welkom om de ambachtelijke sfeer te proeven. Voel het hout, proef de sfeer, ontdek de kleuren en mogelijkheden! Lees hieronder meer over Douwes dekker laminaat of bekijk via het hoofdmenu wat we nog meer voor u kunnen betekenen!

Douwesdekker laminaat Deventer

Wie een laminaatvloer koopt, doet dat altijd met de bedoeling om hiervan zo lang mogelijk te genieten. De keuze van de vloer is bepalend voor de sfeer in huis en voor de verdere inrichting. Daarom is Douwes Dekker laminaat de juiste keuze.
Genoeg reden om enkel tevreden te zijn met een laminaatvloer die een sfeer creëert waarbij u zich comfortabel voelt, die uw woning meerwaarde geeft en die ook nog eens makkelijk te onderhouden is.
Al de vloeren uit de Douwes Dekker® laminaat collecties hebben de natuurlijke uitstraling van een echte houten plankenvloer maar met het comfort van laminaat. Alle vloeren zijn voorzien van vellingkanten wat het gevoel van echte planken nog extra benadrukt.
Van Mourik kan diverse laminaatvloeren uit het assortiment van Douwes Dekker voor u leveren en ook leggen. Kom gerust eens langs in onze winkel om de vloeren te bekijken. Met Douwes Dekker haalt u een laminaat vloer van hoge kwaliteit in huis.
www.douwesdekker.nl