Enkele recensies van onze klanten

Gemiddelde score van 4.96
 (28 beoordelingen)

 Klik hier om zelf een beoordeling over ons in te vullen !
 
Overzicht van alle beoordelingen:

Leggen PVC vloer, plaatsen plinten en bekleden dichte trap met PVC. Helemaal tevreden!

Default Avatar
Fedor
Helemaal prima

Super blij met onze nieuwe, oude, vloer!! Wat ziet hij er weer prachtig uit nu hij geschuurd is! Bedankt Michiel en collega!!!

Default Avatar
Anja
Vloer geschuurd

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer loop dan eens binnen bij Van Mourik Ambachtelijke vloeren. Daar word je op een vriendelijke en deskundige manier geholpen door Debbie. Michiel is de vakman die de vloer komt leggen. Hij werkt netjes en ook nog eens snel. Wij zijn super blij met zowel de PVC vloer van FLOER als de laminaat vloer van Douwes Dekkes.
Debbie en Michiel bedankt!

Default Avatar
Jeanette
PVC vloer

Zeer tevreden over het resultaat. Vloer opgeschuurd en opnieuw in de olie gezet. Als nieuw.

Default Avatar
Robert

Wat heerlijk om te merken dat er nog vakmensen zijn die met je willen meedenken en oplossingsgericht handelen. Naast hun goede adviezen en mooie vloeren waaruit je kunt kiezen, hebben ze ons zeer goed geholpen door net dat stapje meer te doen vanuit passie.
Zo is het toch mogelijk geworden om op korte termijn een nieuwe vloer te leggen over de gehele begane grond.
Onze Douwes Dekker vloer is een verademing, makkelijk te leggen en zeer stijlvol.

dank en zeker tot ziens.

Default Avatar
Jan Koers
Meedenken en oplossinggericht

Opeens zat ik, wonend in Deventer, op de website van woonkeus-stedendriehoek waar ik al sinds 25 maart 1999 ingeschreven bleek te staan. Er stond een tussenhuisje in Twello op waar ik op reageerde om te zien wat mijn inschrijfdatum waard was. Ik had nog nooit aan verhuizen gedacht. Ik kreeg daar geen reactie op maar op het hoekhuisje waar ik nu woon, dat ik drie dagen later zag, wel en ik had ook nog als eerste de keus om er te mogen wonen. Toen kon ik mijn grote wens om een huis met een eikenhouten vloer te hebben realiseren. Op gevoel koos ik voor Van Mourik Vloeren en omdat ik mensen graag echt ontmoet stapte ik met afspraak hun winkel binnen. Ik had een fijn gesprek met Debbie en heb inmiddels ook een prachtige eikenhouten vloer die gelegd werd door Michiel en een collega. Ik ben er heel erg blij mee en hoop er lang van te mogen genieten.

Default Avatar
Lucia Hoekstra
Een grote wens die uitkwam!

Prachtige parketvloer gelegd !
Zeer tevreden met het product

Keurig onderhoudsmiddelen gekregen en een leuk bosje bloemen!

Dank

Default Avatar
Arentsen
Top

Het begon weer met het prettige contact met Debbie en Michiel. Wat volgde was kundig advies voor het bijleggen van een houten vloer. Dit werd uiteindelijk een volledig nieuwe vloer na waterschade tijdens een verbouwing. Hun advies hierin, welke stappen, het drogen, verwijderen van oude vloer, de ondergrond en vooral ook: welke vloer komt er weer in. Over het hoe hoeven wij niet na te denken, want Michiel en zijn collega zijn vakmannen! Top geregeld allemaal door Debbie, Michiel en zijn collega. We zijn super tevreden met het prachtige eindresultaat (konden we de foto maar delen...).
Wim en Bea

Default Avatar
Wim en Bea Hassink
Vakmanschap, kundig advies en vooral ook prettig contact.

Kwaliteit en vakwerk. Goed advies en fantastische mensen. Wij zijn heel erg blij met onze prachtige houtenvloer!
Dank je wel Debbie en Michiel!

Default Avatar
Laura
Houten vloer

Kwaliteit en vakwerk. Goed advies en fantastische mensen. Wij zijn heel erg blij met onze prachtige houtenvloer!
Dank je wel Debbie en Michiel!

Default Avatar
Laura
Houten vloer

Top bedrijf,en super service

Default Avatar
Brigitte Zwijnenberg
Mooie houten vloer

Een super mooie visgraat parket vloer laten leggen in ons oude huis. Wat een vakmanschap. Heel tevreden over Debbie en Michiel en over de persoon die bij ons de vloer gelegd heeft. Alleen maar positieve ervaring

Default Avatar
Silvio en Marian
Vakmanschap

Een aantal jaren terug heeft Michiel in onze vorige woning een bestaande vloer geschuurd en voorzien van nieuwe olie. Bij het aankopen van onze nieuwe (bestaande) jaren 30 woning met een mooie visgraatvloer was de overweging om Michiel te benaderen geen moeilijke. Michiel heeft als een ware vakman de vloer waar nodig gestopt en hersteld. Ook zijn hele m2 eruit gehaald zodat de vloerband weer moest lopen zoals het hoort. De rest van de woning is voorzien van PVC vloeren ivm onze gezinssituatie met (kleine) kinderen en het gemak. Hierbij is heel specifiek gekeken naar onze wensen en de (on)mogelijkheden van het huis.

De vloeren waren uiteraard de laatste stap in de verbouwing voor de verhuizing. Zoals bij ieder project liep ook bij ons niet alles helemaal volgens planning. Dankzij de flexibiliteit van Michiel en Debbie is alles toch op zijn pootjes terecht gekomen!

In het proces van uitzoeken de verschillende vloeren en de (administratieve) afwikkeling hebben wij ook de service gerichtheid van Debbie mogen ervaren.

Een woord: Fantastisch! Dank voor jullie aandeel in ons woongenot!

Default Avatar
James en Ellen
Schuren en reparatie bestaande visgraatvloer, visgraat laminaat in speelkamer en PVC bovenverdiepingen+keuken

Ik werd vriendelijk geholpen in de winkel en kreeg goed advies over de mogelijkheden. Michiel heeft bij ons de vloer gelegd en ik kan niet anders zeggen dan dat het prachtig is geworden. Ik ben meer dan tevreden en ik kan iedereen van Mourik vloeren aanbevelen.

Default Avatar
Daniëlle
Een super mooie vloer

Dag Debbie en Michiel, Wat zijn we blij met onze mooie vigraat houten vloer! Echt vakwerk! Heel erg bedankt! Echt een aanrader Ook heel fijn geholpen en geadviseerd in de winkel.
Hartelijke groet familie Koster

Default Avatar
Familie Koster
Vakwerk!

Wij hebben de vakman aan het werk gehad . In de winkel prettig en goed voorgelicht!!

Resultaat::een hele mooie laminaat vloer, waar we heel blij mee zijn. (Aan te bevelen )

Hartelijk Dank !!

Default Avatar
Marcel
Aan te bevelen

Wij hebben een hele mooie vloer gekregen en zijn erg blij zoals hij gelegd is. TOP

ZEER AANBEVOLEN

Default Avatar
Nieuwbouwwoning Twello
Zeer Goed

Wij hebben een aanbouw laten plaatsen waardoor de woning 20m2 groter is geworden. Wij hadden reeds een eiken visgraatvloer in het bestaande deel. Michiel van Mourik heeft deze aangeheeld en de gehele vloer opnieuw geschuurd en behandeld. Er is niets te zien van de overgang en de vloer ziet er perfect uit, in tegenstelling tot hoe een ander bedrijf onze bestaande vloer destijds heeft opgeleverd. Wij zijn heel blij met het huidige resultaat!

Default Avatar
Fam. Wielink
Visgraat vloer aangeheeld

Afgelopen week heeft van Mourik-vloeren een laminaatvloer in ons appartement gelegd.
Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van een vriendelijke ontvangst & advisering in de winkel tot een snelle professionele plaatsing van een prachtige vloer.
Wij raden van Mourik vloeren zeker aan!

Default Avatar
P en F van Asselt Heerde
Zeer tevreden

Michiel heeft onze keukenvloer aangeheeld en is nu net zo mooi geworden als de woonkamer. Je ziet geen verschil met het oude en nieuwe hout. Hij heeft het afgewerkt met monocoat smoke wat wij een mooie kleur vinden. Bedankt Michiel en Debbie voor de goede service.
Groet fam Jonker

Default Avatar
Jonker
Vloer aanhelen

Top bedrijf! We zijn ontzettend fijn geholpen door Debbie en Michiel. Wij hadden veel ideeën en wensen, dankzij het advies van Debbie hebben wij de vloer die nog mooier is dan wat wij in gedachten hadden en perfect bij onze woning past. We zijn ontzettend blij dat we naar van Mourik vloeren zijn gegaan. Top advies, er wordt goed met je mee gedacht en Michiel heeft de vloer er super ingelegd. Bedankt!

Default Avatar
Fam. Smit
Top!

Toen wij op de VT Wonen beurs waren viel ons oog op een PVC vloer van Douwes Dekker. Nadat wij op zoek zijn gegaan naar een dealer bij ons in de buurt kwamen we bij Van Mourik Vloeren terecht. Daar zijn wij heel hartelijk geholpen door Debbie en uiteindelijk heeft Michiel bij ons de vloer gelegd. Wij zijn enorm blij met het eindresultaat.

Default Avatar
Familie de Wild
Douwes Dekker Pvc vloer

Vanaf binnenkomst in jullie mooie winkel in Twello t/m het leggen en opknappen van onze vloeren zijn wij super te spreken over jullie. Onlangs hebben wij onze woonkamer vergroot erg mooi alleen konden wij moeilijk afstand doen van de prachtige strakke eikenvloer die al in onze woonkamer lag. Van mourik vloeren kwam op het goede idee om de vloer gewoon aan te helen en het hele geheel weer opnieuw te schuren en te oliën. Het resultaat is prachtig geworden het is gewoon niet te zien dat onze vloer 20m2 groter is geworden. Debbie en Michiel beschikken echt over de juiste kennis om de klant van goed en eerlijk advies te voorzien.

Wij genieten volop van onze vloer, bedankt !

Default Avatar
Fam: Vlot
Van advies t/m leggen echt goed

Tezamen met Mevr. Van Mourik hebben wij de vloeren uitgezocht en zij heeft ons geweldig geadviseerd.
Haar echtgenoot heeft er voor gezorgd dat het resultaat in één woord prachtig is.
Een vakman en daarnaast een bijzonder aardige man om mee samen te werken.
De vloeren zijn zo mooi geworden dat ik de heer Van Mourik het volgende heb voorgesteld :
"zijn er geïnteresseerden die graag het resultaat van een vloer willen zien, kom gerust met de belangstellenden naar mijn huis, ze zijn van harte welkom".
Ik kan iedereen het volgende aanbevelen : Zoekt U een mooie vloer en een vakman, neem dan contact op met Van Mourik en je bent verzekerd van een prachtig resultaat en goede service.

Default Avatar
Mevr Frieser
leggen van twee vloeren : 165m2 en 75m2

Wij genieten al weer een heel poosje van onze mooie Van Mourik-parketvloer.
Van restant parketdelen heeft mijn man in de afgelopen weken een leuke bijzettafel/-kubus gemaakt voor onze zoon.

Default Avatar
fam. Den Otter
Mooi en praktisch

Michiel heeft bij ons een schitterende visgraatvloer gelegd. Een echte vakman en prettig in de omgang.

Default Avatar
Fam Eskamp uit Apeldoorn
Schitterende visgraatvloer

Wij hebben een vloer laten leggen door van Mourik vloeren. We kwamen in de winkel voor informatie en Debbie heeft ons zo goed geadviseerd dat we gelijk een vloer hebben besteld. Michiel is komen opmeten en we hebben afspraken gemaakt voor het leggen. Van Mourik vloeren komt alle afspraken na. We zijn SUPER SUPER tevreden over de vloer maar ook over Michiel. De BESTE vakman die je maar kunt wensen en super netjes. Zeer veel Complimenten.

Default Avatar
Jansen
DE ALLERBESTE VLOER EN VAKMAN

We werden goed geadviseerd door Debbie waarna we voor een eikenhouten vloer gingen. Michiel heeft deze vloer zeer vakkundig gelegd en het precies de kleur gegeven welke we wilden hebben.

Default Avatar
Willeke en Peter
Uitstekende service