Douwesdekker PVC Apeldoorn

Van Mourik Vloeren in Twello, vlakbij Apeldoorn, is dé specialist in ambachtelijke houten vloeren, maar ook voor hoogwaardige PVC vloeren of  laminaat van Douwes Dekkers bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor schuren, repareren en restaureren van uw (houten) vloer.

Alle vloeren van Van Mourik Vloeren worden met de hand gelegd en afgewerkt. Deze ambachtelijke wijze van werken zorgt ervoor dat u een perfect eindresultaat krijgt.

In onze winkel in Twello bent u van harte welkom om de ambachtelijke sfeer te proeven. Voel het hout, proef de sfeer, ontdek de kleuren en mogelijkheden! Lees hieronder meer over Douwes dekker PVC of bekijk via het hoofdmenu wat we nog meer voor u kunnen betekenen!

Douwesdekker PVC Apeldoorn

Van Mourik vloeren heeft prachtige Douwes Dekker PVC vloeren in haar assortiment.

Het gaat om een PVC vloer op HDF drager met een PVC toplaag en een kurk onderlaag. Dit type PVC vloer is voorzien van een uniek click systeem. In principe zijn deze pvc vloeren vergelijkbaar met laminaat alleen gemaakt van ander materiaal. PVC vloeren met een click systeem zijn zelf te installeren, kunnen over bestaande vloeren gelegd worden en zijn eventueel verhuisbaar.

De ondervloer hoeft voor dit type pvc vloer dus niet 100% vlak te zijn. Heeft u momenteel plavuizen liggen en heeft u geen zin om deze helemaal te gaan verwijderen? Dan kan dit type pvc vloer hier, al dan niet in combinatie met een ondervloer, rechtstreeks overheen gelegd worden.

De PVC vloeren van Douwes Dekker zijn verkrijgbaar in een houten en plavuizen uitstraling. Om de PVC vloeren zo goed mogelijk op een echte houten vloer te laten lijken zijn er verschillende mogelijkheden qua oppervlakte structuur. Waar je bij de meeste PVC vloeren momenteel alleen nog maar de “geborstelde structuur” hebt, is bij deze PVC click vloer al veel meer keus.

www.douwesdekker.nl